سخت بتن کیان با نام تجاری سیلیکا

گروت سیمانی

گروت سیمانی

گروت چیست؟

گروت آماده معمولا از سیمان، سنگدانه سیلیسی دانه بندی شده، آب و افزودنی‌های دیگر ساخته شده است.از این محصول برای پُر کردن ترک های عمیق و فضاهای خالی استفاده می‌شوند. این مواد

قادر هستند تا در برابر بارهای سنگین به خوبی مقاومت کنند و به همین خاطر در محیط هایی که در معرض خرد شدن و لایه لایه شدن هستند، دوام خوبی دارند.حالت فیزیکی گروت، پودری است و پس از ترکیب شدن با آب تبدیل به یک ملات سیال و روان خواهد شد.

چرا باید برای پرکردن فضای خالی صفحات فلزی از این محصول به جای ملات ماسه سیمان معمولی استفاده کنیم؟ تفاوت عمده این محصول با ملات معمولی در چیست؟ ویژگی اصلی این محصول که باعث می‌شود انتقال بار از صفحات بیس پلیت به فونداسیون به خوبی انجام شود، افزایش حجم و اطمینان کامل از پُر شدن کامل فضاهای خالی می‌باشد. ویژگی افزایش حجکم در ملات های ماسه سیمان وجود ندارد. از طرفی این افزایش حجم باعث افزایش چسبندگی این محصول به بیس پلیت نیز می‌شود که بسیار مهم و حائز اهمیت است.

علاوه بر خاصیت افزایش حجم مقاومت فشاری بالا از ویژگی های مهم دیگر این محصول محسوب می‌شود. این ویژگی به کمک افزودنی های شیمیایی و انتخاب سنگدانه های مقاوم دانه بندی شده محقق می‌شود. گر‌وت ها نفوذپذیری بسیار کمی داشته و در صورت تماس با آب و مواد شیمیایی خورنده دچار خوردگی و پوسته شدن نمی‌شوند و در درازمدت دوام خوبی دارند.

این محصول به صورت آماده و از پیش مخلوط شده مورد استفاده قرار می‌گیرند. تمامی مواد اولیه به صورت خشک و با میزان استاندارد باهم ترکیب شده و فقط نیاز به ترکیب شدن با آب خواهد داشت. با این روش تمامی مواد به صورت همگن در کل ماتریس پخش خواهد شد و خطاهای ناشی از عدم اختلاط درست به صورت کامل برطرف می‌شود.

عمده فعالان صنعت ساختمان تفاوت بین این محصول و ملات را نمی‌دانند و به اشتباه از ملات بجای گروت یاد می‌کنند. در حالیکه بیت این محصول و ملات تفاوت بسیار زیادی وجود دارد. گر‌وت ها  عمدتا نیازی به سنگدانه ندارند ولی وجود سنگدانه در ملات ها ضروری است. این محصول به دلیل وجود مواد افزودنی شیمیایی می‌توانند کاملا سیال و جاری شود ولی ملات دارای همچین خاصیت نیست. از این محصول به منظور پرکردن فضاهای خالی و ترک های بزرگ استفاده می‌شود در حالیکه از ملات برای چسباندن استفاده می‌شود.

از گر‌وت ها بیشتر برای پرکردن شکاف های بین اجزای ساختمان و فضاهای خالی بین صفحات فلزی استفاده می‌شود. گر‌وت های پایه سیمان فرمول ساخت پیچیده ای ندارند و در مقادیر کم می‌توان آنها را تولید کرد ولی برای مقادیر زیاد بهتر است که از کارخانه تهیه شوند.

کاربری گر‌وت ها فقط به یک یا دو مورد ختم نمی‌شود و این محصول دارای انواع گوناگونی می‌باشد. مهم ترین و کاربردی‌ترین گروت ها عبارت اند از گر‌وتهای پایه سیمانی، گر‌وت های اپوکسی، گر‌وت های پلیمری و گر‌وت های منبسط‌شونده. البته نوع منبسط‌ شونده را می‌توان در همان گروه سیمانی جای داد زیرا خواص و مواد اولیه یکسانی دارند با این تفاوت که نوع منبسط شونده پس از خشک شدن حدود 2 الی 3 درصد افزایش حجم می‌دهد.انتخاب گروت موردنظر بستگی به نیاز و نوع کاربری پروژه دارد.

معمولا از گر‌وت های سیمانی برای پرکردن فضاهای خالی بیس پلیت و از گر‌وت های اپوکسی برای پرکردن ترک های عمیق و بزرگ و از گر‌وت های پلیمری برای ایجاد لایه ترمیمی یا آب بند استفاده می‌شود. شاید برای شماهم سوال پیش اومده باشه که چرا برای پر کردن فضای خالی زیر بیس پلیت از گروت استفاده می‌کنیم؟ تفاوت اصلی در نوع سنگدانه و مواد افزودنی شیمیایی آن است. گروت آماده معمولا از سیمان، سنگدانه سیلیسی دانه بندی شده، آب و افزودنی‌های دیگر ساخته شده است.

از گروت برای پُر کردن ترک های عمیق و فضاهای خالی استفاده می‌شود. گروت ها قادر هستند تا در برابر بارهای سنگین به خوبی مقاومت کنند و به همین خاطر در محیط هایی که در معرض خرد شدن و لایه لایه شدن هستند، دوام خوبی دارند. حالت فیزیکی گروت، پودری است و پس از ترکیب شدن با آب تبدیل به یک ملات سیال و روان خواهد شد.ویژگی اصلی گروت که باعث می‌شود انتقال بار از صفحات بیس پلیت به فونداسیون به خوبی انجام شود، افزایش حجم و اطمینان کامل از پُر شدن کامل فضاهای خالی می‌باشد. ویژگی افزایش حجم در ملات های ماسه سیمان وجود ندارد.

از طرفی این افزایش حجم باعث افزایش چسبندگی گروت به بیس پلیت نیز می‌شود که بسیار مهم و حائز اهمیت است. علاوه بر خاصیت افزایش حجم مقاومت فشاری بالا از ویژگی های مهم دیگر گروت محسوب می‌شود.  این ویژگی به کمک افزودنی های شیمیایی و انتخاب سنگدانه های مقاوم دانه بندی شده محقق می‌شود.

گروت ها نفوذپذیری بسیار کمی داشته و در صورت تماس با آب و مواد شیمیایی خورنده دچار خوردگی و پوسته شدن نمی‌شوند و در درازمدت دوام خوبی دارند. گروت ها به صورت آماده و از پیش مخلوط شده مورد استفاده قرار می‌گیرند. تمامی مواد اولیه به صورت خشک و با میزان استاندارد باهم ترکیب شده و فقط نیاز به ترکیب شدن با آب خواهد داشت. با این روش تمامی مواد به صورت همگن در کل ماتریس گروت پخش خواهد شد و خطاهای ناشی از عدم اختلاط درست به صورت کامل برطرف می‌شود.

روش ساخت گروت سیمانی

برای دانلود دیتاشیت کلیک کنید.

برای ساختن گروت باید به  نکات مهمی توجه کرد. مهم ترین نکته در ساخت گروت رعایت کردن میزان آب مصرفی است. گروت را می‌توان در سه حالت پلاستیکی(سفت)، روان و فوق روان با افزودن آب درست کرد. هرچقدر آب کمتری برای ساختن گروت مصرف شود، مقاومت فشاری آن هم بیشتر می‌شود. همانطور که از این جمله استنباط میشود یکی از شاخصه های خوب بودن گروت، کم مصرف بودن آب در آن است و با حداقل آب مصرفی کاملا روان میشود.

یعنی ترجیحا سعی کنید این محصول رو در حالت پلاستیکی(سفت) درست کنید. مگر در شرایطی که محل شکاف یا حفره قابل دسترسی نباشد تا مجبور شویم با افزودن آب بیشتر گروت را روان یا فوق روان کنیم. میزان استاندارد آب مصرفی برای این محصول 11 تا 13 درصد وزن ماده خشک است. یعنی به ازای هر کیسه 25 کیلوگرمی 3 لیتر مجاز هستیم آب مصرف کنیم تا گروت بعد از گیرش بالاترین مقاومت فشاری را داشته باشد.

توجه داشته باشید که آب را برروی گروت خشک نریزید زیرا هم زدن و روان کردن آن بسیار سخت می‌شود. در ابتدا 80 درصد آب موردنیاز را درون یک سطل بریزید و سپس آرام آرام آن را به آب اضافه کنید و با یک همزن دریلی آن را به مدت حداقل 3 دقیقه هم بزنید تا مواد روان کننده آن فعال شود. پس از آنکه مخلوط سفت شد 20 درصد آب باقیمانده را روی گروت بریزید مجددا خوب هم بزنید تا کاملا روان شود. پس از ساخت گروت آن را سریعا مصرف کنید زیرا زمان گیرش آن بسیار کم است و پس از 30 دقیقه سفت می‌شود و کار کردن با آن بسیار سخت است.

محاسبه مقدار مصرف گروت

مقدار مصرف گروت بستگی به میزان هواخوری زیر صفحه و ابعاد صفحه ستون داره. معمولا هواخوری زیر صفحه ستون ها بین 2 تا 4 سانتیمتر است. برای محاسبه سرانگشتی معمولا هر 2 کیسه گروت برای هواگیری 3 صفحه ستون با ابعاد 50*50 و هواخوری 3 سانتیمتر کافی است. برای محاسبه دقیق میزان مصرف گروت سیمانی در سایر موارد مثل حفره ها و شکاف ها باید چگالی بتن رو در حجم فضای خالی ضرب کنیم تا مقدار مصرف گروت برحسب کیلوگرم به دست آید.

وزن گروت(کیلوگرم)=چگالی گروت(2100)*(طول*عرض*ارتفاع فضای خالی بر حسب مترمکعب)

به عبارت آسان تر یک مکعب با ابعاد واحد(1*1*1) وقتی با گروت پر شود وزن گروت مصرفی 2100 کیلوگرم خواهد بود.

تفاوت چگالی گروت و بتن معمولی بین 200 تا 300 کیلوگرم بر مترمکعب است و چگالی گروت بسته به درشت دانه و ریزدانه بودن آن بین 2000 تا 2100 کیلوگرم بر مترمکعب است.

قیمت گروت سیمانی

قیمت این محصول به عوامل مختلفی بستگی دارد. موثرترین عامل قیمت گذاری گروت مقاومت فشاری و خاصیت خودتراز بودن آن است. گروت ها معمولا مقاومت فشاری بیشتری نسبت به بتن معمولی دارند که حدودا 2 تا 3 برابر بیشتر است. مقاومت فشاری گروت ها بین 500 تا 1000 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع(معادل 50 و 100 مگاپاسکال) متغیر است و اصولا برخلاف بتن معمولی کاملا خودتراز هستند.

گروت ها معمولا ضدانقباض و ضدترک هستند و پس از ترکیب شدن با آب منبسط می‌شوند تا کاملا فضاهای خالی را پوشش دهند و از طرفی انقباض و جمع شدگی سیمان را جبران کنند. حالا هرچقدر مقاومت فشاری و خودتراز بودن گروت و سایر مشخصه ها کمتر باشد قطعا قیمت کمتری هم دارد. قیمت هر کیسه 25 کیلوگرمی گروت سیمانی بین 70 تا 220 هزارتومان متغیر است که بستگی به کیفیت و شاخص هایی دارد که کاملا براتون توضیح دادیم.

قیمت گروتها به عوامل مختلفی بستگی دارد. آنها دو پایه اصلی شامل پایه اپوکسی و پایه سیمان دارند. گروتهای سیمانی همانطور که از نام آن پیداست بر پایه سیمان فرموله شده است و تک جزئی است یعنی در محل کارگاه با آب ترکیب شده و آماده مصرف است. هرچند که گروتهای سیمانی فرمولاسیون پیچیده ای ندارند یعنی همانند بتن ترکیبی از سیمان و سنگدانه هستند ولی افزودنی هایی باعث تغییر قیمت آنها می‌شود. اولین شاخصه مقاومت فشاری آنها است. هرچقدر مقاومت فشاری آنها بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر است.

گروتها باید ضدانقباض و منبسط شونده باشند تا تمامی حفره ها را کاملا پر کنند و همچنین انقباض سیمان راهم جبران کنند تا پس از خشک شدن ترک نکند. آنها باید خودتراکم باشند یعنی تحت وزن خودشون پخش و تراز بشن و نیازی به ویبره ندارند و پس از ریختن در حفره خود به خود به سمت طرفین حرکت کنند. این سه شاخصه تعیین کننده قیمت آن است. قیمت گروت سیمانی هر کیلوگرم بین 3500 تا 7500 تومان متغیر است.

گروت سیمانی

تفاوت اصلی گروت و ملات چیه؟

توی خیلی از پروژه ها میبینیم که بجای گروت از ملات ماسه سیمان معمولی استفاده می‌کنند و اعتقاد دارن که تفاوتی با گروت نداره و پول دادن به اون هزینه اضافه ست ولی اگر از شرکت معتبر خرید کنید حتما تفاوتش رو متوجه میشین. اصلی ترین دلیل استفاده از گروت سیمانی اینه که بعد از خشک شدن جمع شدگی نداره یعنی به اصطلاح اوستاکاری خودشو نمیندازه. وقتی ملات معمولی یا سیمان و پودر خاک سنگ رو توی حفره میریزین بعد از اینکه خشک میشه متوجه میشین که حداقل 5 میلیمتر افت کرده و بازهم فضای خالی بین ملات و صفحه ستون وجود داره.

این عیب بزرگ توی گروت برطرف شده و آنها با مکانیزم انبساطی این افت رو کاملا جبران میکنن و حتی بعد از خشک شدن هم مثل حالت خمیری به صفحه ستون کاملا میچسبن و حتی اگر یکم دقت هم بکنید متوجه میشین که درحد چند میلیمتر مثل کیک پف کرده.

دومین عیب بزرگ ملات ساختمانی پایین بودن مقاومت فشاری اونه و بسیاری از مهندسان هم متاسفانه فکر می‌کنند که مقاومت گروت سیمانی از ملات پایین تره که فرض اشتباهیه. توی مبحث 10 مقررات ملی ساختمان ضوابط گروت ریزی آورده شده که میگه مقاومت فشاری گروت باید حداقل دو برابر مقاومت فشاری بتن فونداسیون باشه. اگر به صورت نرمال مقاومت فشاری بتن فوندانسیون رو 30 مگاپاسکال درنظر بگیریم پس مقاومت حداقلی گروت باید 60 مگاپاسکال باشه و این نگته رو باید حتما توی خرید بهش دقت کنین و از شرکت های معتبر خرید کنین.

میزان استاندارد افزایش حجم گروت چقدره؟

یکی از شاخص های اصلی گروت های سیمانی افزایش حجم و انبساط آنهاست. این ویژگی دوتا فایده خیلی بزرگ داره. اولین مزیت اون اینه که انقباض سیمان رو جبران میکنه و جلوی ترک هارو میگیره یعنی با تولید گاز کمی حجیم میشه و وقتی سیمان بخواد به مرحله انقباض برسه فضاهای خالی ایجاد شده در گروت بر اثر تولید گاز باعث میشن که این انقباض موجب ایجاد ترک نشه. یعنی به عبارتی اون فضاهای خالی در اثر انقباض مجددا به حالت قبلی خودش برمیگرده. به این ترتیب با ایجاد یک عمل مثبت و منفی جلوی ترک رو میگیریم.

دومین مزیت اینه که با این مکانیزم میتونیم در شکاف هایی که دسترسی مستقیم نداریم فضاهای خالی رو به خوبی پر کنیم. فرض کنید یک شکاف یا ترک عمقی در یک سازه بتنی ایجاد شده و دسترسی مستقیم به عمق شکاف برای ترمیم اون ندارید. در این حالت با گروت های منبسط شونده میتونید از پر شدن کامل محل شکاف مطمئن بشین. ولی به این نکته توجه کنین که درجه انبساط همچین گروت هایی بالاتر از سایر گروت هاست و در محدوده 5 تا 7 درصدی قرار میگیره.

البته این نکته روهم باید یادآور بشم که افزایش حجم یا انبساط بیش از حد مجاز در گروت موجب افزایش فضاهای خالی در گروت و درنتیجه باعث افت مقاومت فشاری میشود. پس همواره در ساخت و فرموله کردن گروت به این نکته توجه داشته باشید.

کاربرد گروت ریزدانه و درشت دانه در کجاست؟

گروت های سیمانی معمولا در دو گرید ریزدانه و درشت دانه تولید میشن. بسیاری از مهندسان و معماران تفاوت کاربردی اینها رو نمیدونن و ممکنه به اشتباه ازشون استفاده کنن. طبق آیین نامه ACI آمریکا ما معمولا قطر سنگدانه بتن رو توی حالت ماکزیمم 1/3 ضخامت دال درنظر میگیریم. این قانون در مورد گروت هم صادقه یعنی به کار بردن نوع گروت به ضخامت موردنظر بستگی داره. گروت های ریزدانه دارای قطر سنگدانه ماکزیمم 2/5 میلیمتر و گروت های درشت دانه تا 5 میلیمتر است.

فقط به این نکته توجه داشته باشید که رابطه ی ضخامت گروت ریزی و حداکثر قطر سنگدانه مانند بتن عدد 1/3 نیست و خیلی کمتره. به طور تجربی برای ضخامت تا 3 سانتیمتر ازنوع ریزدانه و بالاتر از اون رو از نوع درشت دانه استفاده میکنیم. به طور مثال برای هواگیری صفحه ستون ساختمان می‌توان از نوع ریزدانه و برای گروت ریزی بیس پلیت ماشین آلات سنگین از نوع درشت دانه استفاده کرد.

گروت

معرفی گروت سیمانی

به طور خلاصه و مفید گروت سیمانی یه بتن پرمقاومت هست. این محصول برای پرکردن شکاف ها و فضاهای خالی بسیار مناسب چون بتن معمولی رو نمیشه توی ضخامت کم اجرا کرد. از طرفی بتن معمولی مقاومت کمتری هم نسبت به گروت داره. در ادامه بیشتر راجب نوع سیمانی حرف میزنیم.

گروت سیمانی را می توان پرمصرف ترین گروت در صنعت دانست. این دسته از گروت ها فرمولاسیون پیچیده ای ندارند ولی از مقاومت بسیار بالایی برخوردارند. نوع سیمانی علاوه بر سیمان و سنگ دانه و روان کننده در ساختار خود مقادیر زیادی پوزولان دارند. این محصول زمانی که با آب ترکیب می شود این پوزولان ها با سیمان واکنش داده و باعث افزایش مقاومت گروت می شوند. علاوه بر خواص مقاومت بالا این گروت ها دارای خواص افزایش حجم و منبسط شوندگی نیز هستند. خاصیت منبسط شوندگی باعث شده تا گروت سیمانی به بهترین گزینه برای پر کردن حفره های خالی که قابلیت دسترسی مستقیم ندارند تبدیل شود.

گروت های سیمانی به دو دسته ریزدانه و درشت دانه تقسیم می شوند.در ساختار گروت های ریزدانه از سنگ دانه با سایز کمتر از2 میلی متر و در گروت های درشت دانه از سنگ دانه با سایز 0 تا 4 میلیمتر استفاده می شود.گروت های ریزدانه در ضخامت های 3 سانتی متر و کمتر اجرا می شوند. عمده مصرف نوع ریزدانه در پرکردن فضای خالی بیس پلیت های ستون می  باشد.در مواردی که ضخامت اجرا بالاتر از 3 سانتی متر باشد توصیه می شود از نوع درشت دانه استفاده شود.

از گروت های درشت دانه در صفحات زیرین ماشین آلات سنگین که معمولا دارای فونداسیون با ضخامت بالا هستند، استفاده می گردد.تمامی محصولات پایه سیمان تمایل به انقباض و جمع شوندگی دارند.این خاصیت در نوع سیمانی یک ضعف بزرگ به شمار می آید و باید کنترل شود.به همین دلیل مقادیر بسیار ناچیزی مواد گازساز برای تورم و افزایش حجم به آن افزوده می شود تا تمامی حفره های غیرقابل دسترس به خوبی پر شوند.

تفاوت عمده نوع سیمانی با ملات در کاربری این دو محصول می باشد. ازنوع سیمانی برای پر کردن حفره ها و فضای خالی بیس پلیت ها استفاده می شود. در حالیکه از ملات برای چسباندن مواد ساختمانی به یکدیگر استفاده می شود. نوع سیمانی فرمولاسیون ساخت پیچیده ای ندارند و در مقادیر کم می توان آنها را در محل کارگاه تولید کرد ولی برای مقادیر زیاد توصیه می شود از کارخانه تهیه شود.

با خدمات سیلیکا بتن آشنا شوید.

موارد کاربرد

حفره ها و فضای خالی بیس پلیت ها

پر کردن فضای خالی فونداسیون ماشین آلات سنگین

پر کردن فضای خالی فونداسیون ماشین آلات سنگین

گروت سیمانی برای پایه دکل ها بسیار گزینه ی خوبی می باشد

پر کردن فضای خالی اطراف شمع های ساختمانی با گروت سیمانی

روش مصرف گروت سیمانی

قبل از مصرف سطح را از هر گونه آلودگی و چربی پاک کنید.

هر کیلوگرم گروت سیمانی را با 120 الی 150 سی سی آب مخلوط نموده و استفاده کنید.

بعد از ترکیب ین محصول با آب، باید سریعاً آن را مصرف کنید زیرا با گذشت زمان مقاومت گروت کاهش می یابد و رفته رفته خاصیت منبسط شوندگی گروت از دست خواهد رفت.

توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه آب در مخلوط گروت سبب کاهش مقاومت فشاری می‌شود و درصورت مصرف آب بیش از حد استاندارد، گروت سیمانی به مرور زمان و تحت تنش مکانیکی دچار ترک شود.

همواره سعی کنید در مناطق گرم از آب سرد و در مناطق سردسیر از آب ولرم برای تهیه مخلوط گروت استفاده کنید.

در فصل تابستان بعد از از اتمام گروت ریزی عملیات کیورینگ به وسیله گونی خیس و یا آب پاشی انجام شود تا از تبخیر سریع آب گروت سیمانی و پوکه شدن آن جلوگیری به عمل آید.

قبل از گروت ریزی حتما سطوح را از هرگونه آلودگی ناشی از روغن و خاک پاک کنید. وجود روغن و خاک باعث افت کیفیت این محصول در دراز مدت خواهد شد.

یکی از شاخصه ی اصلی گر‌وت سیمانی برای رسیدن به مقاومت بالا پایین بودن میزان آب لازم برای روان شدن است. به همین منظور میزان آب مصرفی در این محصول بیشتر از 15درصد وزن گروت خشک نباشد. بالا رفتن آب در گر‌وتها از مقاومت فشاری و نفوذناپذیری آن کم می‌کند.

خاک و گردوغبار باعث کاهش مقاومت مواد پایه سیمانی می‌شود. از این رو آنها را روی سطوح خاکی اجرا نکنید و حتما خاک و گردوغبار را به صورت کامل پاک و پس از رسیدن به یک بستر سیمانی خوب آن را اجرا کنید.

بسیاری از افراد ابتدا مخلوط گروت را آماده میکنند و سپس به فراهم کردن مقدمات می‌پردازند. زمان کاربری آنها فقط 15دقیقه است و پس از این مدت، خاصیت انبساطی و مقاومتی خود را رفته رفته از دست می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم گر‌وت را بلافاصله پس از ترکیب با آب استفاده کنید.

مقدار استاندارد افزایش حجم آن پس از ترکیب با آب حدود 2 الی 3 درصد می‌باشد. در گر‌وت ریزی های تزریقی مقدار استاندارد افزایش حجم بیشتر است زیرا معمولا در این شرایط دسترسی مستقیم به فضای خالی نداریم و با افزایش حجم بیشتر می‌توان از پرشدن کامل حفره اطمینان حاصل کرد.

ضخامت اجرایی بین 10 تا 100 میلیمتر است. در ضخامت های بالاتر از این مقدار توصیه می‌شود از گر‌وت درشت دانه استفاده شود تا مقاومت فشاری لازم تامین شود.

فراموش نکنید که گر‌وت هم مانند بتن بعد از اجرا به مراقبت و کیورینگ نیاز دارد به خصوص در هوای گرم تابستان. به این منظور می‌توانید از گونی خیس برای معتدل نگه داشتن دمای این محصول استفاده کنید. توصیه ما این است در آب و هوای گرم از آب سرد برای تهیه مخلوط استفاده کنید.

میزان مصرف گر‌وت براساس تعداد صفحه ستون ها به شکل زیر است:

n*a*b*t*2200
n:تعداد صفحه ستون ها
a:عرض فضای خالی زیر بیس پلیت(برحسب متر)
b:طول فضای خالی زیر بیس پلیت(برحسب متر)
t:ضخامت گروت ریزی(برحسب متر)
عدد به دست آمده برحسب کیلوگرم است.

مزایای گروت سیمانی

از مهم ترین و شاخص ترین مزیت های گروت می‌توان به عدم انقباض پس از خشک شدن و همچنین افزایش حجم اشاره کرد.این خاصیت باعث می‌شود که آنها پس از خشک شدن دچار ترک نشود و از طرفی با خاصیت انبساطی تمامی حفره ها را به خوبی پر کند.دلیل اصلی استفاده از نوع سیمانی در زیر صفحه ستونها و ریل ماشین آلات، همین خاصیت ضدانقباضی و افزایش حجم است.

در فرمولاسیون آنها مواد سیمانی و سنگدانه به گونه ای فرموله شده اند که قادر هستند تمامی بارهای سنگین را جذب کرده و به صفحات زیرین خود منتقل کنند بدون اینکه خود دچار ترک یا افت مقاومت شوند.به عنوان مثال پس از فیکس کردن ستون ها برروی بیس پلیت،تمامی فضاهای خالی را با گروت ها پر می‌کنند تا بار فشاری ستون از طریق آنها به فونداسیون منتقل شود.این محصول باعث ایجاد یک اتصال پایدار و مقاوم بین صفحات فلزی می‌شوند.

معمولا پس از قالب برداری قسمتی از سطح بتن کرمو می‌شود یا بر اثر مواد شیمیایی خورنده دچار ترک خوردگی و آسیب دیدگی می‌شود. این آسیب ها را می‌توان با گروت سیمانی ترمیم کرد. البته باید توجه داشت که گروت های ترمیمی فاقد سنگدانه بوده و ارزش سازه ای ندارد(باعث افزایش مقاومت فشاری بتن نمی‌شود) و فقط به منظور پوشاندن و ترمیم سطوح آسیب دیده استفاده می‌شود.
استفاده از گروت ترمیمی زمانی مناسب است که عامل گسترس ترک ها شناسایی شده باشد زیرا در غیر این صورت نیاز به ترمیم مجدد سطوح است.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

پروژه خود را با ما آغاز کنید

از ما به صرفه ترین و زیباترین ها را بخواهید.

نقشه

آدرس کارخانه

مشهد - جاده سیمان - قبل از کشمیری - لاله یک

شماره تماس : 09916625615

اینستاگرام

آپارات