سخت بتن کیان با نام تجاری سیلیکا

چسب کاشی

چسب کاشی چیست؟

در عصر جدید استفاده از ملات ماسه سیمان برای نصب کاشی و سرامیک تقریبا منسوخ شده است. وقتی می گوییم منسوخ شده است به چند دلیل محکم اکتفا میکنیم. اولین دلیل اینکه ملات ماسه سیمان برای نصب کاشی روی سطوح قدیمی و برای بازسازی اصلا مناسب نیست چون چسبندگی لازم را ایجاد نمیکند. ملات ماسه سیمان معمولا زمانی کاربرد دارد که شما یک زیرکار با آبکش بالا مثل دیوار آجری دارین و توی این مواقع ملات میتونه چسبندگی لازم رو ایجاد کنه ولی فرض کنید بخواهید کاشی را برروی کاشی قدیمی نصب کنید!!

در این موقع ملات اصلا چسبندگی لازم رو ایجاد نمیکنه پس مجبوریم از چسب کاشی استفاده کنیم. دومین دلیل اینه که کاشی های الان معمولا از نوع پرسلان هستن و هیچی آبکش ندارن یعنی دقیقا مثل شیشه هستن. همونطور که در قسمت قبل گفتیم ملات زمانی میتونه کارایی داشته باشه که هم زیرکار و هم کاشی آبکش داشته باشن ولی چون کاشی های پرسلان آبکش ندارن پس با ملات نصب نمیشن و با کوچکترین ضربه کنده میشن.

چسب کاشی نوعی سیمان غیر آلی پلیمری است که چسبندگی بالا دارد و برای قرار گیری کاشی ها درمحل مناسب استفاده می شوند باعث می شود که کاشی در مکان خود محکم بماند. ویژگی های مهم چسب کاشی شامل قدرت چسبندگی بالا، قدرت اتصال، مقاومت مکانیکی و شیمیایی و دوام است. کاشی ها معمولا در فضاهایی  دارای رطوبت بالا استفاده می شوند و مقاومت و دوام چسب کاشی بسیار مهم است.

روش اجرای چسب کاشی پودری

برای اجرای چسب کاشی دستور مصرف های گوناگونی وجود دارد و هر شرکتی مطابق با فرمولاسیون مختص به خود دستور مصرف را طراحی می‌کند. ولی چند نکته مهم در بین همه آنها مشترک است.
اولین نکته میزان مصرف آب است که در بین تمامی چسب ها یکسان است. برای چسب های کاشی پودری معمولا 28 تا 33 درصد وزن ماده خشک آب نیاز است. ابتدا مقدار آب مورد نیاز را درون یک سطل ریخته و ماده پودری را آرام آرام به آب اضافه می‌کنیم. ترجیحا از همزن های دریلی برای هم زدن استفاده کنید چونکه این همزن ها با دور بالا مواد قوام دهنده چسب را بهتر فعال می‌کنند و مخلوط چسبی بهتری به شما میدن. بعد از اینکه این مراحل رو انجام دادین حتما 10 دقیقه به چسب استراحت بدین تا مواد قوام دهنده اون به خوبی فعال بشن و درحین اجرا غلظت خوبی داشته باشه.
نکته دوم اینکه هرچقدر ابعاد کاشی هاتون بزرگ تر بود ضخامت چسب روهم بیشتر کنید پس حتما از ماله های دندانه ای استفاده کنید. این ماله ها در سایزبندی های مختلف موجوده و میتونید ضخامت چسب رو با اونها تنظیم کنید. مثلا برای کاشی های معمولی 3030 ضخامت 4 میلیمتر کافیه ولی برای اسلب حداقل 15 میلیمتر باید ضخامت چسب باشه.
نکته سوم اینکه علاوه بر زیرکار پشت کاشی روهم به چسب آغشته کنید. بااین تکنیک میزان چسبندگی درحد بالایی افزایش پیدا میکنه. برای پشت کاشی لازم نیست حتما ضخامت بالا چسب بمالید و فقط درحد یک دوغاب کافیه.

حالا میریم سراغ ضخامت های بالا و اسلب. همانطور که در قسمت بالا گفتیم برای اسلب ها باید ضخامت چسب رو بیشتر کنیم و این مقدار گاهی باید تا 15 میلیمتر هم برسه. برای اجرای این ضخامت شما دوتا راهکار دارین. اولین راهکار اینه که چسب رو با ضخامت 15 میلیمتر روی زیرکار اجرا کنید و بعد پشت اسلب رو دوغابی کنید و بعد بچسبونید. این روش ایراد زیاد داره و بزرگترین ایراد اون هواگیری پشت کاشی هست.

برای حل این مشکل یک راهکار خوب کشف کردیم. شما این ضخامت رو باید بین پشت کاشی و زیرکار نصف کنین. یعنی 7 میلیمتر چسب رو روی زیرکار اجرا کنید و بعد 7 میلیمتر رو پشت اسلب. فقط این نکته رو باید دقت کنین که راستای شیار چسب در هر دوطرف باید خلاف همدیگه باشه. یعنی شیارکشی چسب پشت کاشی اگر از راست به چپ هست شیارکشی چسب روی زیرکار باید از بالا به پایین باشه. این کار دوتا مزیت مهم داره. اول از همه اینکه شیارها توهم قفل میشن و قدرت چسبندگی بیشتر میشه و دوما پشت کاشی دیگه هوا نمیگیره.

و به عنوان نکته اخر شیار چسب پشت کاشی اگر از بالا به پایین باشه بهتره چون معمولا وقتی میخوایم کاشی رو به دیوار بچسبونیم اول پاشنه اون رو فیکس میکنیم و بعد به دیوار میچسبونیم. اگر شیار پشت کاشی از بالا به پایین باشه هواگیری کمتر میشه.

چسب کاشی پودری

چسب کاشی برروی چه سطوحی قابل اجرا است؟

یکی از سوالاتی که بسیار زیاد در مورد استفاده کسب کاشی از ما پرسیده می‌شود این است که بر روی چه سطوحی قابل اجرا است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که چسب کاشی بر روی همه نوع سطح اعم از گچی، سیمانی و حتی کاشی و سرامیک قدیمی قابل اجراست و اتصال بسیار پایدار و مستحکمی بین این سطوح و کاشی و سرامیک جدید برقرار می‌کند. یکی از با اهمیت‌ترین مزیت‌های چسب کاشی در همین موضوع پدیدار می‌شود.

اگر قصد بازسازی سرویس بهداشتی و یا سرامیک‌های کف منازل مسکونی و یا واحدهای تجاری را داشته باشیم استفاده از چسب کاشی باعث میشود که بدون نیاز به تخریب سطوح قدیمی کاشی و سرامیک جدید را به راحتی نصب کنیم البته قبل از نصب کاشی و سرامیک بر روی سطوح قدیمی چند مورد را باید مدنظر قرار بدهیم اولین موضوع میزان صاف و تراز بودن سطح زیر کار است هر چقدر سطح زیر کار صاف و ترازتر باشد میزان مصرف چسب کاشی کمتر می‌شود بنابراین قبل از استفاده از چسب کاشی حتماً از میزان شاغول بودن و تراز بودن زیر کار اطمینان حاصل کنید و در صورت ناتراز بودن زیر کار از مصالح ارزانتری مانند ملات ماسه سیمان و چسب بتن برای صاف کردن زیر کار استفاده کنید مورد دیگری که باید برای زیر کار در نظر بگیرید این است که سطح زیر کار باید کاملاً مستحکم و بدون سستی و یا اجزای جدا شونده باشد بنابراین قبل از استفاده از چسب کاشی نقاط معیوب و سست زیرکار را کاملا شناسایی کرده و آنها را ترمیم کنید.

میزان مقاومت چسب کاشی در برابر آب و رطوبت چقدر است؟

یکی از شاخصه‌های اصلی چسب کاشی مقاومت آن در برابر آب و رطوبت است. اکثر عموم بر این باورند که چون میزان ضخامت چسب کاشی کم است پس مقاومت آن در برابر آب و رطوبت کم است ولی در جواب باید گفت که استفاده از پلیمرهای لاتکس در ساختارهای چسب کاشی باعث شده تا این محصول نسبت به ملات ماسه و سیمان از مقاومت بسیار بالایی در برابر آب و رطوبت برخوردار باشد البته پلیمرهای به کار رفته شده در ساختار چسب کاشی انواع گوناگونی دارند که باید با حساسیت بسیار بالایی انتخاب شود و اگر در این مورد اشتباهی رخ دهد قطعاً میزان مقاومت چسب کاشی در برابر آب بسیار کاهش پیدا می‌کند و ممکن است حتی در بعضی از موارد ملات ماسه سیمان از چسب کاشی مقاومت بهتری داشته باشد. پس اگر در بازار و در هنگام خرید چسب کاشی با اختلاف قیمت‌های بسیار شدیدی مواجه شدید بدانید که پلیمرهای به کار رفته شده در آن کاشی نامرغوب بوده و این محصول مقاومت خوبی در برابر آب نخواهد داشت.

یک فاکتور مهم در مورد میزان مقاومت در برابر آب این است که محل استفاده چسب کاشی چقدر در تماس با آب است در اکثر موارد محیطها به دو دسته مرطوب و در تماس دائم با آب تقسیم می‌شود. اگر محیطی که قصد اجرای کاشی و چسب کاشی در آن را دارید دارای رطوبت نسبی پایین است می‌توانید از چسب کاشی‌های با رنج قیمت متوسط استفاده کنید و که معمولا به صورت پودری و تک جزئی ارائه می‌شود ولی اگر قصد اجرای چسب کاشی در محیط‌هایی در تماس دائم با آب مانند استخر دارید حتماً از چسب کاشی دو جزئی استفاده بکنید. رزین‌های مکمل چسب‌های کاشی پودری باعث می‌شود که این محصول در برابر تماس دائم با آب مقاومت بسیار خوبی از خود نشان بدهند و در این موارد استفاده از چسب کاشی پودری تک جزئی قطعاً جوابگو نخواهد بود.

قیمت چسب کاشی

اصلی‌ترین موضوعی که در انتخاب چسب کاشی باعث سردرگمی مشتریان می‌شود. قیمت‌های اختلاف قیمت‌های بسیار شدید در بازار است معمولا چسب‌های کاشی به صورت پاکت‌های ۲۰ کیلوگرمی و به صورت پودری ارائه می‌شوند رنج قیمت پاکت‌های ۲۰ کیلوگرمی چسب کاشی پودری با رنگ سفید معمولا بین ۱۵۰ هزار تومان تا ۴۵۰ هزار تومان متفاوت است دلیل این اختلاف قیمت نوع پلیمر به کار رفته شده در چسب کاشی است. هرچقدر پلیمر به کار رفته شده در چسب کاشی منعطف تر و ضد آب تر باشد قیمت چسب کاشی بالاتر است. موضوعات مختلفی اعم از نوع سیمان به کار رفته شده و دانه بندی و تمیزی ماسه به کار رفته شده در ساختار چسب کاشی و یا اصطلاح غلظت و یا ریباندینگ آن از موضوعات دیگر و تاثیرگذار در قیمت چسب کاشی است.

چسب‌های کاشی خمیری عموماً قیمت بالاتری نسبت به چسب‌های کاشی پودری دارند و با تولید شدن چسب‌های کاشی پودری نسل چسب‌های کاشی خمیری در حال انقراض است. چسب‌های کاشی پودری هم از نظر توجیه اقتصادی بسیار به صرفه هستند و هم از نظر عملکرد در برابر آب و رطوبت. سعی کنید تا حد امکان از خرید چسب‌های کاشی خمیری اجتناب کرده و به سراغ چسب‌های کاشی پودری بروید.

چرا باید از چسب کاشی استفاده کنیم؟

استفاده راحت

در روش سنتی برا چسباندن کاشی از ترکیب سیمان و ماسه استفاده میشده است که این روش احتیاج به مهارت بالا دارد و ممکن است با رعایت نشدن نسبت سیمان و ماسه کاشی ها به صورت درست نچسبند و پس از مدتی شاهد لق شدگی و یا حتی افتادن کاشی ها خواهیم بود. در مقایسه با روش سنتی چسب کاشی احتیاجی به تخصص خاصی برای استفاده ندارند و به راحتی قابل استفاده هستند. تنها لازم که نوع پودری چسب را با آب مخلوط کرده و سپس توسط ماله دندانه روی سطح بمالید و کاشی ها را به طور منظم در جای خودشان قرار دهید.

تمیز بودن

از دیگر معایب روش سنتی تمیز انجام نشدن کار است که معمولا روی کاشی ها مقداری از ملات استفاده شده می ماند و تمیز کردن کاشی ها زمان گیر است. اما چسب کاشی راحت تر و سریع تر می چسبد و دیگر احتیاجی نیست زمانی برای تمیز کردن سطح کاشی هدر رود.

استحکام و کیفیت

دوام این محصول نیز به نسبت روش سنتی بالاتر است زیرا در روش های قدیمی خمیر حاصل از ترکیب سیمان و ماسه دارای حفره های هوا بوده که این باعث می شد کاشی یا سرامیک به طور کامل نچسبد و شاهد ترک خوردن کاشی ها بودیم. اما محصول جدید گیرایی فوق العاده ای دارد و دیگر نگران ترک خوردن و یا افتادن کاشی و سرامیک نخواهیم بود.

وزن کم

یکی دیگر از مهمترین دلایل استفاده از چسب کاشی، کم بودن وزن استفاده از آن است که در نتیجه بار مرده سازه را کاهش می دهد. در صورت استفاده از چسب کاشی، بار مرده برای هر متر مربع 5 الی 6 کیلوگرم است و ملات ماسه سیمان برای هر متر مربع حدود 40 کیلوگرم خواهد بود.

انواع چسب کاشی

این محصول در دو نوع پودری و خمیری تولید می شوند. برای چسباندن کاشی و یا سرامیک روی سطح زمین استفاده از چسب پودری توصیه می شود، اما اگر می خواهید دیوار و یا سطحی عمودی را کاشی کنید بهتر است از چسب خمیری استفاده کنید اما با این حال استفاده از چسب پودری نیز مشکلی ندارد.

بیشتر بدانید: برای ترمیم سطوح بتنی از بتن پلیمری استفاده می کنیم.

چسب کاشی پودری یا خمیری؟

نوع پودری این محصول از نوع خمیری مقرون به صرفه تر بوده و از قیمت مناسب تری برخوردار است.

از مزایا دیگر چسب کاشی پودری این است که مقدار مورد نیاز مصرفی برای یک متر مربع، کمتر از مقدار مورد نیاز از چسب کاشی خمیری است.

تاریخ مصرف نوع خمیری چسب های کاشی از نوع پودری کمتر است زیرا از قبل با آب ترکیب شده اند. نوع خمیری تنها 6 ماه تاریخ مصرف دارند در صورتی که در نوع پودری این تاریخ تا دو سال افزایش می یابد.

نوع پودری این کالا مدل های مختلفی دارد و از استحکام بالاتری برخوردار است.

طبق استاندارهای بین المللی از چسب کاشی خمیری نمیتوان در محیط های دارای رطوبت بالا مانند داخل استخرها و حتی دیوارهای اطراف آن استفاده کرد.

موارد استفاده

1- کفپوش:

کف هر سازه ای احتیاج به استحکام بالا دارد و این امر باید همراه با وزن پایین اتفاق بیفتد. این محصول بهترین انتخاب برای اجرای کفپوش می باشد زیرا هر دو ویژگی را داراست. حجم مورد نیاز برای استفاده از این محصول به نسبت روش سنتی (ترکیب سیمان و ماسه) بسیار پایین است و در نتیجه بار کمتری روی سازه خواهد داشت.

2- روکش دیوار:

برای چسباندن کاشی، سنگ و یا سرامیک روی دیوار و یا هر سطح عمودی دیگر، یکی از مهم ترین پارامترها استحکام بالاست. این محصول قدرت چسبانندگی بسیار بالایی دارد و همچنین در برابر زلزله مقاوم است که این ویژگی بسیار مهم و قابل توجه است. در روش سنتی با اتفاق افتادن زلزله ممکن است کاشی یا سنگ از سطح زیرین خود کنده شده و خسارات جانی به وجود آورد. اما با استفاده از متد جدید امکان این اتفاق را بسیار کاهش می دهیم.

3- تثبیت شیشه و موزاییک

همچنین این محصول با توجه به خاصیت رطوبت و لغزش ناپذیری و یکی از محبوب ترین مصالح جهت استفاده در مکان های مختلف می باشد. چسب کاشی را همچنین می توان برای موزاییک کاری، سرامیک کاری، سنگ کاری و … نیز در ساختمان سازی استفاده کرد.

این محصول با توجه به خاصیت رطوبت ناپذیر بودن و همچنین مقاومت در برابر گرما برای جاهایی مانند سرویس های بهداشتی، حمام، استخر، پارکینگ، واحدهای صنعتی و فضاهای بیرونی نیز قابل استفاده است.

برای خرید این محصول اینجا کلیک کنید.

توصیه های ایمنی

چسب کاشی پودری از خاصیت قلیایی برخوردار است و به همین دلیل بهتر از هنگام کار با آن از عینک و دستکش استفاده کنید.

اگر چسب کاشی با چشم شما تماس داشت باید سریعا چشم خود را با آب و صابون شستشو دهید. این چسب بعد از خشک شدن در برابر آب نفوذ ناپذیر خواهد شد.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

پروژه خود را با ما آغاز کنید

از ما به صرفه ترین و زیباترین ها را بخواهید.

نقشه

آدرس کارخانه

مشهد - جاده سیمان - قبل از کشمیری - لاله یک

شماره تماس : 09916625615

اینستاگرام

آپارات