آشنایی با کاربرد و اجرای میکروسمنت

میکروسمنت را می توان یک پوشش بافتاری نازک و مقاوم دانست که بر پایه سیمان اصلاح شده با پلیمر و رزین های پایه آب فرموله شده است. اگر در حوزه معماری و طراحی داخلی فعالیت می­کنید به احتمال خیلی زیاد بارها و بارها واژه میکروسمنت را شنیده­اید. هنر و علم معماری هرروز دستخوش تغییرات زیادی می­شود و برای به روز بودن در این حوزه باید متریال های جدید این حوزه را نیز شناخت. یکی از جدیدترین متریال های حوزه معماری و ساختمان، میکروسمنت است.

عکس­های نهایی این محصول را در فضای مجازی و بستر اینترنت زیاد مشاهده کرده­اید. بافت­های متفاوت و زیبایی منحصر به فرد این محصول طرفداران زیادی را در سراسر جهان به خود جلب کرده است. اساس و پایه این محصول بر سادگی و مینیمال بودن بنا شده است و تمامی مفاهیم از طریق حذف اشکال و فرم های غیرضروری به مخاطب منتقل می شود. هنر معماری مدرن در این چند سال اخیر از فرم پیچیده فاصله زیادی گرفته است و میکروسمنت همان محصولی است که می تواند برای رسیدن به این مهم به شما کمک فراوانی بکند.

کم کم به سمت مباحث فنی این محصول حرکت خواهیم کرد و سعی می­کنیم به سوالاتی که ذهن شما را درگیر خود کرده است پاسخ بدهیم. عمده این سوالات بیشتر مربوط به میزان دوام، ضخامت اجرا، بستر و زیرکار مناسب و ..... است.

در ادامه با ما همراه باشید

مراحل اجرای میکروسمنت

مرحله اول: آماده سازی بستر

در پروژه های ساختمانی معمولا از بلوک های سیمانی و یا آجر سفال برای دیوارچینی استفاده می‌شود. اجرای میکروسمنت برروی این سطوح هیچ مانعی ندارد ولی به این نکته توجه داشته باشین که دراین حالت میزان مصرف ملات افزایش خواهد داشت و بخش زیادی از ملات برای صاف کردن بستر مصرف خواهد شد. از آن جایی که میکروسمنت یک ملات تقریبا گران است ترجیحا برای صاف کردن و فیلرگیری بستر از یک ملات ارزان تر مثل آستر سیمانی بنایی و اگر در ضخامت های کمتر از ملات تعمیراتی پلیمری استفاده کنید تا توجیه اقتصادی پروژه رو افزایش بدین.

میکروسمنت برروی تمامی سطوح آجری، سیمانی، کناف، کاشی، سنگ و چوب قابل اجراست و هیچ محدودیتی ندارد ولی این نکته رو به یاد داشته باشین که سطوح گچی و فیلی جذب آب بالایی دارن و حتما موقع اجرا سیراب بشن.

مرحله دوم: پرایمرزنی و چسباندن مش فایبرگلاس

فلسفه استفاده از مش فایبرگلاس خیلی زیاده و مزایای اون بی شماره. مش فایبرگلاس رو معمولا با رزین پرایمر روی سطح میچسبانند و سپس شروع به اجرای ملات میکنن. یکی از دلایل اصلی استفاده از مش جلوگیری از ترک های میکروسمنت است. همانطور که میدونین این محصول پایه سیمانی است و معمولا پس از خشک شدن حدود 1.5 درصد جمع شدگی و انقباض داره و این مش اجازه نمیده این انقباض باعث ترک بشه.

توی پرانتز باید خدمتتون عرض کنم که اکثر بلوک های ساختمانی الان هبلکس هستند و این بلوک ها معمولا گازی هستند و پس از مدتی دچار جمع شدگی میشن و درنتیجه پلاستر اون ها هم ترک میخوره. توصیه اکید می‌شود که اگر میخواید میکروسمنت رو برروی بلوک های هوادار AAC اجرا کنین حتما مش استفاده کنید.

دلیل بعدی استفاده از توری همون دلیلی هست که برای بتن آرماتور اجرا می‌کنیم. مش انسجام و یکپارچگی ملات رو افزایش میده و بهش صلبیت میده یعنی باعث میشه تا حد زیادی ضربه پذیر بشه و تحت تنش های معمولی دچار ترک نشه هرچند که رزین های استفاده شده در میکروسمنت خاصیت ارتجاعی ملات رو خیلی افزایش میدن ولی استفاده از مش رو هرگز پشت گوش نندازین.

در مورد جایگذاری مش نظریه های گوناگونی وجود داره و به اصطلاح عامیانه میان فقها اختلاف نظر وجود داره. بعضی از مجریان مش فایبرگلاس رو با رزین پرایمر مستقیم برروی زیرکار قرار میدن و سپس ملات رو اجرا میکنن. بعضی از مجریان ابتدا لایه اول ملات رو اجرا میکنن و سپس مش رو برروی لایه اول میچسبونن و بعد لایه دوم رو اجرا میکنن یعنی مش فایبرگلاس بین لایه اول و دوم قرار میگیره.

اگر بخوایم در این مورد اظهار نظر کنیم که کدوم روش بهتره باید خیلی تخصصی صحبت کنیم که از حوصله خواننده مقاله خارج هست ولی به صورت خلاصه روش دوم بهتره اولا توی این حالت مش دقیقا وسط ضخامت ملات قرار میگیره و استحکام بهتری به ملات میده درصورتی که در حالت اول عملکرد مش در نواحی زیرکار قوی و در نواحی رویه ضعیف و ضعیف تر میشه. دوما وقتی مش رو روی زیرکار قرار میدیم کمی از قدرت چسبندگی ملات کم میکنیم چون مش بین زیرکار و ملات قرار میکیره و اجازه نمیده ملات به خوبی به زیرکار بچسبه.

پرایمرزنی و چسباندن فایبرگلاس

مرحله سوم: اجرای لایه بیس یا پایه

این مرحله همونطور که از اسمش پیداست از اهمیت بالایی برخورداره. اهمیت این لایه بیشتر مربوط به حفظ دوام میکروسمنت هست و ربطی به زیبایی کار نداره. ملات بیس معمولا درشت دانه ست و با ضخامت حدود 2 میلیمتر برروی زیرکار(برروی مش فایبرگلاس) اجرا میشه و وظیفه اصلی اون ایجاد یک سطح صاف با چسبندگی بالاست. همونطور که در قسمت قبل توضیح دادیم مش فایبرگلاس میتونه هم قبل از لایه بیس و هم میتونه بین دوتا لایه بیس اجرا بشه و توضیحات تخصصی راجب اینکه کدوم روش بهتره هم داده شد.

مرحله چهارم: اجرای لایه فینیش یا بافت نهایی

اجرای لایه فینیش مربوط میشه به نوع بافتی که شما از کف یا دیوار میخواید. اجرای این لایه مطابق با سلیقه کارفرما انتخاب میشه و ضخامت های اون متفاوته. پرطرفدارترین بافت نهایی طرح ابر و باد ساده ست که معمولا هم با رنگ خاکستری اجرا میشه. بافت های هزارخار یا برجسته هم طرفداران خاص خودش رو داره و سطح نهایی کار بصورت زمخت و زبر ماله زده میشه. معمولا برروی بافت نهایی شابلون هم اجرا میشه که این مورد هم کاملا سلیقه ای هست.
فقط یک نکته مهم رو باید یادآور بشم که توی طرح های دو رنگ معمولا یک رنگ رو با لایه بیس اجرا میکنن و سپس رنگ دوم رو با لایه فینیش درمیارن که زیبایی خاص خودش رو داره.

مرحله پنجم: اجرای لاک محافظ پایه آب یا پایه حلال

اصلی ترین دغدغه ی متریال مورد استفاده در نما دوام و حفظ کیفیت رنگ است. این موضوع در میکروسمنت هم سوال بسیاری از مهندسان و معماران است. نمای ساختمان به طور دائم در تماس با یخ زدگی و شرایط جوی مهاجم است و این عوامل باعث می‌شود تا میکروسمنت دچار چالش مهمی شود. اگر دقت کرده باشین در محیط های شهری شاهد شست و شوی نما هستیم که این حس رو به ما القا میکنه که میزان لکه پذیری متریال خیلی مهمه. اجرای لاک محافظ تمامی این چالش ها رو تقریبا حل کرده و باعث میشه نگرانی ها در این مورد کم بشه. لاک محافظ معمولا دونوع داره که یک نوع آن پایه آب و نوع دیگه اون پایه حلال هست که در بازار به نام لاک پلی یورتان شناخته میشه. این لاک ها پس از خشک شدن نهایی کار با غلطک برروی کار اجرا میشه.

دوام میکروسمنت چقدر است؟

تمامی همه کارفرمایان وقتی به ما برای اجرای میکروسمنت زنگ میزنن اولین سوالشون راجب دوام میکروسمنت است. میخواهیم برای نما میکروسمنت اجرا کنیم، آیا در اثر یخبندان و باران مشکلی براش به وجود نمیاد؟؟ یا اگر روی کف اجرا کنیم به مرور زمان خط و خش نمیفته؟؟

اگر بخواهیم به طور کلی راجب دوام میکروسمنت اظهارنظر کنیم باید پارامترهای مختلفی رو مدنظر بگیریم. اولین و مهم ترین پارامتر کیفیت مصالح است. تقریبا تمامی شرکت هایی که در زمینه تولید مواد شیمیایی ساختمان فعالیت می‌کنند شروع به تولید این محصول کرده اند و همه هم ادعای بهترین بودن دارن. قیمت میکروسمنت در بازار ایران از کیلوگرمی 38 هزارتومان شروع و به حدود 100 هزارتومان ختم میشه.

توجه داشته باشید که وقتی برای خرید میکروسمنت اقدام می‌کنید دوجزئی خرید کنید یعنی یک جزء پودری داشته باشه و یک جزء مایع. میکروسمنت های دوجزئی کیفیت های بسیار بالاتری نسبت به نمونه های تک جزئی دارند زیرا رزین های آنها بر پایه اکریلیک است که بسیار میکروسمنت رو مقاوم میکنه.

دومین پارامتر که دوام میکروسمنت خیلی به اون وابسته هست نوع کاربری سطح است. نما، دیوارهای دکوراتیو داخلی، کف و میزهای کانتر برای اجرای میکروسمنت بسیار عالی هستند ولی بدونین که هر کدام متریال خاص خودش رو میطلبه که باید مطابق با همون شرایط فرموله بشه. بسیاری از افراد با ما تماس میگیرن که شرکتی برای کف ما میکروسمنت اجرا کرده ولی دراثر حرکت صندلی های چرخدار کاملا خش افتاده و دیگه اون زیبایی رو نداره.

اینجا باید متوجه باشین فرمولاسیون میکروسمنت نما مثلا با میکروسمنت کف بسیار متفاوت است و هنگام خرید این مسئله رو به فروشنده گوشزد کنید تا در گذر زمان اتفاق ناخوشایندی برای سطح نیفته.اگر این دو مسئله رو رعایت کنین قطعا میکروسمنت بسیار بادوام خواهد بود و حتی در اثر یخبندان و یا تردد زیاد هم مشکل خاصی به وجود نخواهد آمد.

میکروسمنت کف

آیا میکروسمنت برروی همه نوع کف قابل اجراست؟

بسیاری از معماران سعی میکنند که هارمونی طرح و رنگ رو در کل اجزای پروژه حفظ کنند و در بعضی موارد از ما سوال می‌پرسند که آیا میشه میکروسمنت رو برروی رمپ پارکینگ هم اجرا کرد؟ و یا به عنوان مثال آیا میشه میکروسمنت رو برروی کف مجتمع تجاری که دائم تحت رفت و آمد اجرا کرد؟

ببینید میکروسمنت کامل ترین پکیج بتن پلیمری هست و مقاوت بسیار بالایی داره ولی نباید از یک پوشش 3 میلیمتری انتظار تحمل سایش رمپ پارکینگ یا امثال اون رو داشت. اگر در ضخامت بالاتر اجرا بشه قطعا میتونه توی این شرایط هم بادوام باشه ولی در ضخامت های بالاتر هزینه اجرای اون بسیار سنگین خواهد بود چه از لحاظ مصرف متریال چه از لحاظ دستمزد اجرا.

اگر کفی که قصد اجرای میکروسمنت برروی اون رو دارید قراره زیر صندلی های چرخدار و یا رفت و آمد زیاد قرار بگیره توصیه من اینه اصلا سمت میکروسمنت نرین چون به مرور زمان خط و خش زیادی روش میفته و از اون جذابیت اولش کاسته میشه. در این موارد توصیه بنده اجرای کفپوش های مقاوم تر مثل آرملات هست.

میکروسمنت برروی چه سطوحی قابل اجراست؟

حجم زیادی از سوالات مربوط می­شود به این قسمت که میکروسمنت برروی چه سطوحی قابلیت اجرا دارد. پاسخ به این سوال نیاز به بررسی های مختلف دارد. در ابتدا باید بگوییم که این محصول برروی هر سطحی قابلیت اجرا دارد. به جرات می توان گفت یکی از دلایل اصلی محبوبیت این محصول همین گزینه است. ولی چه عاملی باعث می­شود که میکروسمنت برروی هر سطحی قابل اجرا باشد؟ حالا به بررسی این سوال مهم می­پردازیم.

بیشترین سطوحی که میکروسمنت برروی آن اجرا می شود سطوح گچی، سیمانی، کاشی و سنگ است. هرکدام از این سطوح جذب آب مختلف دارند و معمولا سطوحی که آبکش دارند برای اجرای این محصول مناسب نیستند زیرا با مکش آب موجود در مخلوط باعث پوک شدن آن می شوند. سطوح گچی معمولا آبکش بالایی دارند و باید این مورد را به خوبی قبل از اجرا کنترل کرد. برای کنترل این مورد از پرایمر مخصوص استفاده می­شود.

شاید بپرسید که پرایمر چیست؟ پرایمر یک جزء مایع است و به صورت یک لایه نازک و شفاف برروی زیرکار اجرا می­شود. پرایمر به دو منظور مورد استفاده قرار میگیرد. مورد اول اینکه با تشکیل یک لایه پلیمری به چسبیدن بهتر این محصول به سطح کمک زیادی میکند و از طرفی با تشکیل یک لایه آب بند از مکش آب توسط سطح جلوگیری می­کند. معمولا سطوح سخت مانند کاشی و سرامیک به دلیل جذب آب پایین نیازی به پرایمر ندارند و مستقیما می­توان میکروسمنت را برروی آن­ها اجرا کرد ولی سطوح گچی به دلیل جذب آب بالا نیاز به پرایمر دارند.

خب در ادامه باید گفت عاملی که باعث می شود این محصول برروی هر سطحی قابل اجرا باشد فقط پرایمر نیست. دلیل بعدی این موضوع به ساختار و مواد تشکیل دهنده برمی­گردد. در ساختار میکروسمنت بجای یک نوع پلیمر از چندین نوع پلیمر مختلف استفاده شده است و هرکدام از این پلیمرها بری هدف خاصی برنامه­‌ریزی شده­‌اند. پلیمرهای بکاررفته شده در ساختار این محصول پس از خشک شدن یک لایه چسبنده و مستحکم را پدید می آورند.

یک نکته که باید مدنظر داشته باشید این است که این محصول خاصیت پرکنندگی(Filling) ندارد و اگر زیرکار و بستر شما حفره و شکاف­‌های متعدد دارد باید قبل از اجرا با یک متریال ارزان تر کاملا صاف و یکنواخت گردد.

خب پس در یک جمع بندی نهایی مربوط به این سوال به این نتیجه می­رسیم که میکروسمنت با تشکیل لایه پرایمر و وجود مواد پلیمری خاص برروی انواع سطوح سیمانی، گچی، چوبی، سرامیک و کاشی قابل اجراست.

میکروسمنت دیوار

آیا میکروسمنت به مرور زمان ترک می کند؟

قبل از پاسخ دادن به این سوال بیایید مواردی را که باعث ترک در مواد سیمانی و پلیمری می­شوند را بررسی کنیم. شایع ترین دلایل بروز ترک در مواد سیمانی می­توان به انقباض و جمع شدگی سیمان پس از سخت شدن و نفوذ آب و مواد شیمیایی اسیدی اشاره کرد. هرکدام از این دو مورد می­تواند به مرور زمان باعث بروز ترک و پوسته شدن مخلوط سیمانی گردد.

پس برای حذف ترک از مواد پایه سیمان باید خواص منفی سیمان پرتلند را اصلاح کنیم. منظور از خواص منفی همان انقباض و جمع شدگی و نفوذپذیری بالا می باشد. یکی از اجزای تشکیل­ دهنده میکروسمنت سیمان پرتلند می­باشد ولی نگران نباشید. ما تمامی خواص منفی سیمان پرتلند را در این محصول اصلاح کرده ایم. برای جلوگیری از ترک های ناشی از جمع شدگی و انقباض سیمان، از تور فایبرگلاس استفاده میکنیم. تور فایبرگلاس را به وسیله پرایمر به زیرکار می­چسبانیم و سپس میکروسمنت را برروی آن اجرا می­کنیم.

تور فایبرگلاس باعث می­شود تا این محصول در اثر انقباض سیمان دچار ترک نشود. خب حال برای جلوگیری از ترک­های ناشی از نفوذ آب و مواد خورنده شیمیایی بحث خواهیم کرد. شاید این مورد در فضای داخلی ساختمان زیاد مهم نباشد چون در فضای داخلی خبری از نفوذ آب و مواد خورنده شیمیایی نیست. ولی اگر این محصول در نمای ساختمان اجرا شود این مورد نمود پیدا می­کند و باید حتما کنترل شود. باران­های اسیدی دشمن سرسخت نمای ساختمان هستند و به راحتی می توانند هر نوع متریالی را از بین ببرند.

برای جلوگیری از نفوذ این مواد از پلیمرهای لاتکس مخصوص و پوزولان در ترکیبات میکروسمنت استفاده می­کنیم. این مواد فضای خالی بین ذرات سیمان را به خوبی پر می­کنند و با تشکیل یک لایه غیرقابل نفوذ از سطح به خوبی مراقبت می کنند. در این قسمت به خوبی با علت های ترک و راه های کنترل آن آشنا شدیم. در قسمت­های بعدی با ما همراه باشید.

با خدمات ما بیشتر آشنا شوید.

میکروسمنت رنگی

ضخامت اجرای میکروسمنت چقدر است؟

ضخامت اجرای میکروسمنت بستگی به زیرکار و نوع بستر دارد. قبلا اشاره کردیم که این محصول خاصیت پرکنندگی(Filling) ندارد و اگر بستر دارای حفره و شکاف اجرایی باشد باید حتما توسط ملات های تعمیری به خوبی صاف و یکنواخت گردد. هرچند که برای تعمیرات سطح هم می­توان از میکروسمنت استفاده کرد ولی باید این نکته را مدنظر داشت که ملات­‌های تعمیری برای پر کردن درز و شکاف­ها دارای توجیه اقتصادی بالاتری هستند.

حال به بررسی ضخامت اجرا می­پردازیم. ضخامت اجرای میکروسمنت را سختی بستر و زیرکار تعیین می­کند. هرچقدر زیرکار محکم­تر و سخت­تر باشد ضخامت اجرا هم پایین­تر است. عامل بعدی که تعیین کننده ضخامت اجراست میزان بار وارده به سطح است. هرچقدر سطح بیشتر تحت سایش و تردد قرار داشته باشد ضخامت اجرا نیز بیشتر است.

میکروسمنت به طور معمول در سه لایه اجرا می­شود که شامل دولایه میکروبیس و یک لایه میکروفاین است. لایه میکروبیس اول که مستقیما برروی زیرکار اجرا می­شود و ضخامت آن حدودا یک میلیمتر است. اگر میکروسمنت را مستقیما برروی یک بستر ضعیف اجرا کنیم به مرور زمان دچار شکستگی و فرورفتگی خواهد شد و اینجاست که میکروبیس با خاصیت سختی و مقاومت بالا کمک زیادی به حفظ و دوام محصول خواهد کرد.

لایه میکروبیس همانطور که از نام آن پیداست برای ایجاد یک بیس و پایه مستحکم ایجاد می­شود تا محصول چسبندگی و مقاومت خوبی داشته باشد. اگر زیرکار شما نفوذپذیری و سختی خوبی نداشته باشد(مانند گچ) اجرای این لایه الزامی است تا کاستی ­ها و ضعف­های بستر و زیرکار جبران شود. اگر بستر دارای سختی و مقاومت بالا باشد(سنگ و کاشی و سرامیک) معمولا نیازی به اجرای لایه بیس نیست و مستقیما لایه فاین یا فینیش اجرا می­گردد.

البته در اجرای طرح­های برجسته ایجاد لایه بیس الزامی است. حال به بررسی لایه­ی فاین یا فینیش می­پردازیم. در لایه فینیش طرح انتخابی شما با بافت دلخواه برروی بیس اجرا می­گردد. ضخامت این لایه بستگی به طرح انتخابی شما خواهد داشت. اگر طرح انتخابی ابروبادی ساده باشد معمولا ضخامت لایه فینیش 0.1 میلیمتر خواهد بود و اگر طرح انتخابی برجسته باشد ضخامت لایه فینیش تا 1 میلیمتر نیز خواهد بود.

میکروسمنت نما

آیا میکروسمنت در سرویس بهداشتی هم اجرا می شود؟

سرویس­های بهداشتی دائما در تماس با آب هستند و شرایط محیطی مرطوب دارند. به همین علت باید نفوذپذیری کمی در برابر آب داشته باشند. اگر قصد اجرای میکروسمنت در سرویس بهداشتی را دارید باید بدانید که این محصول در برابر نفوذ آب بسیار مقاوم بوده و صددرصد عایق است. یک نکته جالب اینکه میزان عایق بودن این محصول به قدری بالاست که شما می­توانید لایه ایزوگام و قیر سرویس بهداشتی را کاملا حذف کنید و میکروسمنت را مستقیما برروی زیرکار اجرا کنید.

 

میکروسمنت

آیا ملات میکروسمنت کف و نما باهم فرق دارن؟

جواب این سوال رو میشه از این جنبه داد که چون کاربری و توقعات ما از کف و نما کاملا باهم متفاوت هستن پس قطعا باید این تفاوت در نوع متریال بکار رفته شده هم تاثیر بذاره.به عنوان مثال وقتی میخوایم برای یک دیوار داخلی میکروسمنت اجرا کنیم بیشتر تمرکز رو برروی نوع بافت و رنگ میذاریم و آیتم دوام رو زیاد بهش توجه نمیکنیم پس برای اجرا در دیوار داخلی باید ملاتی رو انتخاب کنیم که بافت پذیری و یا به اصطلاح ماله خور خوبی درحین اجرا داشته باشه و بتونه با این قابلیت تمامی انتظارات مارو برآورده کنه و بافت دلخواهمون رو به ما بده.

و یا به عنوان مثال اگر بخوایم میکروسمنت رو برای نمای خارجی ساختمان اجرا کنیم حتما آیتم مقاومت در برابر یخبندان و اشعه UV رو درنظر میگیریم و برای اجرای نما باید حتما متریالی استفاده بشه که این موضوع در فرمولاسیون اون ملات لحاظ شده باشه تا پس از قرار گرفتن میکروسمنت در محیط خارجی بتونه دوام خوبی به ما بده. برای اجرای میکروسمنت در نما باید حتما سراغ میکروسمنت های 2 جزئی بریم چون ملات های تک جزئی مقاومت خوبی در برابر آب ندارن.

و یا به عنوان مثال اگر بخوایم این محصول رو در کف اجرا کنیم باید حتما آیتم سختی سایشی رو در اون لحاظ کنیم زیرا میکروسمنت ضخامت کمی داره و اگر سختی سایشی مناسبی نداشته باشه بعد از مدتی دراثر رفت و آمد و یا حرکت صندلی های چرخدار دچار سایش و خط و خش میشه و به راحتی زیبایی و بافت خودش رو از دست میده.

در یک جمع بندی کلی باید در فرمولاسیون ملات میکروسمنت تمامی آیتم های اون رو درنظر گرفت و صراحتا اعلام میکنیم که به کار بردن یک نوع میکروسمنت هم برای کف هم برای نما کار اشتباهی است.

 جمع بندی

ما در این مقاله سعی کردیم به سوالات پرتکرار شما درباره میکروسمنت پاسخ دهیم. فهمیدیم که میکروسمنت برروی انواع سطوح سیمانی، گچی،چوبی، کاشی و سرامیک قابل اجراست. همچنین مقاومت خوبی در برابر نفوذ آب و مواد شیمیایی خورنده دارد. یکی از مزیت هایی که این محصول را بسیار متمایز می­کند ضخامت اجرای پایین و چسبندگی آن به انواع سطوح است. این قابلیت باعث می­شود در کارهای مرمت و بازسازی شما نیازی به تخریب سطوح قدیمی نداشته باشید و در هزینه ها صرفه جویی کنید. میکروسمنت محصولی مینیمال و بدون درز و شکاف بوده زیبایی منحصر به فردی به محیط شما می­بخشد.

میکروسمنت دیوار

میکروسمنت دیواری

میکروسمنت سرویس بهداشتی

در اینستاگرام مارا دنبال کنید.

در آپارات مارا دنبال کنید.

پروژه خود را با ما آغاز کنید

از ما به صرفه ترین و زیباترین ها را بخواهید.